Verschillende professionele rijopleidingen

Ben je op zoek naar hulp bij het autorijden? Of wil je van het autorijden je beroep maken? Er zijn verschillende mogelijkheden bij het doen van trainingen op het gebied van autorijden. Denk hierbij aan een training voor de rijopleiding tot directiechauffeur. Of wil je graag weten hoe het is om je als ambulance chauffeur met grote snelheid door het verkeer te bewegen? Wij hebben een aantal verschillende opleidingen op een rij gezet.

Hulpverleningsdiensten
Wil je graag aan de slag bij de hulpverleningsdiensten? Of wil je jezelf ontwikkelen tot een bevlogen chauffeur tijdens crisissituaties. Er zijn verschillende trainingen op het gebied rijtraining voor de brandweer- of ambulancediensten. Rijtraining, algemene informatie, docenten rijopleiding en rijvaardigheidstraining behoren allen tot de mogelijkheden. Zie jij jezelf al achter het stuur zitten van een brandweerwagen? Informeer dan naar een rijopleiding brandweer!

Directiechauffeurs
Wil je graag een opleiding volgen tot directiechauffeur? Er zijn verschillende trainingen mogelijk waarbij je verschillende certificaten kan behalen. Elk certificaat zegt iets over een bepaald niveau. Daarnaast zijn de certificaten doorgaans maar enkele jaren geldig. Je moet dat dus wel bijhouden. Verschillende niveaus zijn mogelijk.

Zakelijke rijders
Ben je een accountmanager en veel onderweg? Dan is het beperken van de verkeersrisico’s een belangrijk punt. Met een sociale en veilige rijstijl ben je een mooi visitekaartje voor je bedrijf. Daarnaast kun je ook de bedrijfskosten verlagen door op een verantwoorde manier om te gaan met je brandstof. Hoe voer ik een goede remming uit? Hoe haal ik veilig in? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens de trainingen. Kies PDS rijopleidingen voor een professionele training!