Dingen die je nodig hebt voor nette en functionele werkplaats!

Waar gewerkt wordt, wordt natuurlijk ook rommel gemaakt. Het is natuurlijk belangrijk dat deze rommel ook weer netjes wordt opgeruimd. Belangrijke voorzieningen voor het opruimen van afval is dan ook aan te raden, maar ook voorzieningen die zorgen dat je jouw werkzaamheden makkelijker uitvoert! Zware materialen tillen is namelijk niet verstandig voor je lichaam. Je wilt uiteraard geen lichamelijke klachten krijgen. In deze blog ga ik je meer vertellen over een nette en functionele werkplek!

Kiepbak voor al je afval

Om verantwoord te werken is het belangrijk dat al het afval goed opgeborgen wordt. Op een werkplaats wordt er natuurlijk flink wat afval geproduceerd. Een kiepbak of kantelbak is dan ook zeker niet te missen voor jouw werkplaats. Je kan hier veel afval in kwijt. Daarbij is het voordeel van een kiepbak of kantelbak dat het makkelijk te verplaatsen is met een heftruck.

Hijsarm: dé helpende hand

Verantwoord bezig zijn op je werkplaats is een pré. Wees daarom ook zuinig met je lichaam en til niet te zware materialen als het niet nodig is! Daar zijn verschillende hulpmiddelen voor. Wat dacht je van een hijsarm? Een hijsarm kan alles voor je tillen. Een hijsarm is eenvoudig op de vorken van een heftruck te schuiven. Let hierbij op dat er verschillende soorten hijsarmen zijn. De ene hijskraan kan meer gewicht tillen en de andere kan in hoogte versteld worden. Kijk daarom goed wat voor jouw werkplaats van belang is.

Voordelen op een rijtje

Ik heb al het een ander besproken over een hijsarm en een kiepbak, maar ik zal het nog even opsommen waarom jouw werkplaats dit nodig heeft. Laten we beginnen met de voordelen van een kiepbak/kantelbak:

  • Nette werkplaats
  • Grote afval opslag
  • Eenvoudig te verplaatsen

De voordelen van de hijsarm:

  • Verplaatsen van zware materialen
  • Geen fysieke inspanning nodig
  • Eenvoudig aan te schuiven op je heftruck
  • Meer lusten dan lasten

Nieuwsgierig geworden?

Mist jouw werkplaats een kiepbak of een hijsarm? Neem dan contact op met Indapp, zij weten als geen ander wat jouw werkplaats nodig heeft!