De belangrijkste bespaartips voor je tuin

Het mooie weer komt er weer aan! We hebben daarom de beste bloemsoorten voor je verzameld. En om het nog wat makkelijk te maken, hebben we ook gekozen voor goedkope bloemen die niet veel aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan weinig water, ze bloeien in verschillende soorten grond en tot aan het einde van de zomer. Natuurlijk helpen een goede bodem (met mest) en de juiste zorg deze kleine schoonheden beter de zomer door.

 • Gloriosa Daisy
  Gloriosa Daisy heeft een geel tot oranje bloemblaadjes met een bruin tot zwart hart. Dit is een grote bloem en trekt o.a. vlinders en bijen aan.
 • Dahlia’s
  Dahlia’s zijn felgekleurde bloemblaadjes die iedere tuin opvrolijken. Verschillende rassen groeien tot verschillende hoogtes en maten. Geniet deze zomer van een breed scala aan dahlias in je tuin!
 • Zonnebloemen
  De zonnebloem is één van de meest iconische en betoverende bloemen. Van hoog tot laag, er zijn verschillende maten. Een enkele bloem is mooi, maar een veld vol is pas echt genieten!
 • Madeliefjes
  Madeliefjes bloeien de hele zomer lang. Het is een wit bloemetje met een geel hartje dat past in iedere tuin.
 • Asters
  Asters bloeien in felle kleuren, trekken vlinders aan en vragen om weinig onderhoud. Hierdoor zijn het perfecte zomerbloemen.

Bonte bloemen mogen in geen enkele tuin ontbreken. Voor welke bloemen kies jij deze zomer?

Het gras niet groener bij de buren

Meer weten over mooie bloemen die de hele zomer zullen bloeien? Of heb je geen groene vingers? Neem dan contact op met een hovenier. Een hovenier geeft persoonlijk advies en kan je helpen bij het ontwerp, de tuinaanleg of het onderhoud van jouw zomertuin. Een voorbeeld van zo’n hoveniersbedrijf is Reijnoudt Hoveniers. Zo weet u zeker dat het gras niet groener is bij de buren. En zeg nou zelf, iedereen wil toch een tuin rondom de woning met een prachtige look. Een eyecatcher waar je de hele zomer van kunt genieten.