Besparen op maaltijdboxen

HelloFresh is zeer klantgericht en is gefocust op kwaliteit voor haar klanten. Daarom worden alle producten goed en nauwkeurig uitgekozen en werken alleen samen met leveranciers die de zelfde normen en waarden hebben. Dus elke leverancier wordt eerst grondig gescreende alvorens zij een samenwerking kunnen aangaan met HelloFresh.

Voordelen van HelloFresh

 

  1. Ruimer aanbod

Hallo Fresh heeft in vergelijkingen met andere aanbieders een grotere aanbod en ruimere keuze mogelijkheid aan boxen en recepten. Je kan dus voor vanaf 1 persoon tot en met 6 persoon een maaltijd box bestellen. Je kan ook zelf bepalen of je 3 of vijf gerechten per week bezorgt wilt hebben.

 

  1. Speciale ontbijt box

Wat HelloFresh ook apart maakt is het feit dat ze ook ontbijt boxen aanbieden aan hun klanten. Velen mensen hebben geen tijd om morgens te ontbijten dus komt aan kant en klare ontbijt box heel handig uit. Je ontbijt box kan zelf op kantoor bezorgt worden waardoor je gezond kan leven zonder tijd kwijt te raken aan het bereiden van ontbijt morgens.

 

  1. HelloFresh App.

HelloFresh biedt haar klanten een gratis HelloFresh app voor op je telefoon of tablet. Met deze app kun je niet alleen bestellen maar je kan recepten in zien, eenvoudig je bestellingen beheren .

 

  1. Korting voor elke nieuwe klant.

Ben je nieuwe klant bij HelloFresh? Meld je online aan en je kun profiteren van een leuke korting. Elke nieuwe klant krijgt bij het bestellen van een maaltijd box een kortingscode van EUR 20,-