3 goede merken binnendeuren

Heb je een nieuwe woning gekocht en ben je op zoek naar nieuwe deuren? Of wil je je huidige woning eens aanpakken en gaan vernieuwen? Mooie nieuwe binnendeuren kunnen voor een hele frisse uitstraling zorgen. Er zijn een aantal toonaangevende merken op de markt op het gebied van binnendeuren. In deze blog zullen wij deze met je bespreken. Naast de deur kun je ook nog kiezen voor apart deurslag zoals hang- en sluitwerk en sierlijsten. Deze kunnen de ‘look’ van een binnendeur maken of breken.

Skantrae binnendeuren

Misschien wel de belangrijkste speler op de markt is Skantrae. Dit merk bestaat al 40 jaar en heeft de afgelopen jaren het assortiment flink uitgebreidt. Je kan er naast binnendeuren ook terecht voor buitendeuren, glas, deurbeslag, plinten en architraven. Ze beschikken zelfs over een App waarop je de producten kan bekijken en vragen kan stellen. Deze binnendeuren zijn geschikt als keukendeur, badkamerdeur, slaapkamerdeur of kastdeur. De deuren blijven van goede kwaliteit in vochtige ruimtes. Sommige andere merken binnendeuren hebben hier doorgaans meer moeite mee. Koop deze deuren via deurmarkt.com.

Austria binnendeuren

De binnendeuren van Austria worden getypeerd als mooi en functioneel. Een ideale combinatie toch? Een nieuwe Austria deur kan de sfeer in je woonkamer compleet veranderen. Kies bijvoorbeeld voor een deur met glas in lood, hiermee creëer je een hele chique sfeer in de woonkamer. Austria beschikt ook over een hele mooie houten lijn met binnendeuren. Woon je in een boerderij? Wellicht passen deze houten deuren dan goed bij de inrichting. Austria beschikt over verschillende typen deuren. Deze zijn vindbaar onder de noemers; Sense, Balance, Entry Line, Moderno, Dutch Line, Colour Lux Plus en meer.

2Adore

Ben je op zoek naar een elegante binnendeur van hoge kwaliteit? Kies dan voor de binnendeuren van 2Adore. Het merk onderscheidt zich van de concurrentie door de verschillende maatwerkmogelijkheden die de deuren hebben. Kies voor modern, klassiek of landelijk, alles is mogelijk. Ben je benieuwd wat een bepaalde deur kost? Een aantal modellen van 2Adore bestel je al vanaf €225. Dit is uiteraard exclusief de bezorging en de montage van de deur.