Tips bij het boeken van een hotel

Wil je binnenkort een weekend weg en ben je van plan om een hotel te boeken? Dan is het belangrijk om een aantal tips in ogenschouw te nemen. Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet! Zo kun je optimaal genieten van een heerlijk weekend weg zonder dat je ergens teveel voor hebt betaald.

Controleer de prijzen
Verschillende websites bieden dezelfde hotelkamer aan voor een verschillende prijs. Controleer dus goed of je niet teveel betaald voor een hotelkamer. Op diverse vergelijkingssites kun je de prijzen controleren. Bezoek je de website voor de tweede keer en is de prijs veranderd? Bezoek de pagina opnieuw via de incognitomodus binnen je browser. Hiermee zorg je ervoor dat de website je niet herkent als een terugkerende bezoeker. Hierdoor betaal je sneller de oude prijs.

Lees de reviews
Op het internet lijken dingen soms mooier dan ze in werkelijkheid zijn. Zien de foto’s er goed uit en spreken de faciliteiten je enorm aan? Het is verstandig om eerst de reviews te lezen voordat je ergens gaat boeken. Er zijn al verschillende personen geweest die het hotel bezocht hebben. Een aantal hiervan hebben vast hun mening gegeven over het verblijf. Op diverse websites kun je de naam van het hotel doorgeven waarna de reviews te voorschijn komen. Better save than sorry!

Boek op de website van het hotel
Heb je een hotel gevonden wat je aanspreekt? Ben je van plan het hotel te boeken voor een gezellig weekend? Elke vergelijkingssite vraagt een percentage van de boekingskosten. Door te boeken op de website van het hotel zelf bespaar je dus deze kosten. Dit geld kun je dan besteden aan leukere dingen. Zoek je bijvoorbeeld naar een hotel in Kampen? Kijk dan snel verder.

Meebieden op veilingsites
Geen enkel hotel wil overblijven met een lege kamer. Op diverse veilingsites worden op het laatste moment diverse kamers aangeboden tegen lage prijzen. Als je slim biedt win je waarschijnlijk vanzelf een leuk weekendje in een hotel. Een voorbeeld van een leuk hotel is Hotel Zalkerbroek. Succes met de zoektocht!